Wie wij zijn

 

STEPHAN STRÖKER

Fijn dat ik me even mag voorstellen!​

Na mijn studies handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit van Leuven, ging ik aan de slag bij mijn vader landmeter. Mijn vader gaf me de kans me, tussen het werk door, verder bij te scholen in de vastgoedmaterie en ik behaalde vervolgens ook mijn postgraduaat vastgoedkunde (KUL-KULAK).

Ondertussen ben ik reeds 20 jaar actief in deze materie en kan ik me met enige trots ook de titel “expert-schatter” aanmeten.

​Ik sta dus concreet tot uw beschikking indien u nood heeft aan een erkend-schatter, alsook tijdens de verkoop of verhuur van uw onroerend goed!

​En eerlijk, moeilijke dossiers dagen me nog het meeste uit!

Wie weet tot gauw,

​Met vriendelijke groeten,

Stephan

BIV-nummer 502745

 

ISABEL GHIJSELINGS

Graag stel ik me voor!

Na mijn studies handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit van Leuven, ging ik aan de slag bij PriceWaterhouseCoopers. Deze werkervaring heeft me toegelaten het theoretische aangeleerd aan de universiteit te koppelen aan de praktijk.

Echter, al gauw werd duidelijk dat het ondernemersbloed me door de aderen stroomt en vastgoed mijn passie is.​

Vastgoed in al zijn aspecten. Juridisch, maar ook technisch en niet het minst de mensen die eraan vasthangen! Mensen die verkopen en mensen die kopen, worden geconfronteerd met diverse emoties. Doordat ik reeds meer dan 20 jaar meedraai, weet ik als geen ander mogelijks tegenstrijdige belangen te verzoenen, juist dankzij het (h)erkennen van ieders gevoeligheden.

Wederzijdse dankbaarheid is meestal de slotsom van de transacties welke we mogen begeleiden! Mooi!

Ik sta concreet tot uw beschikking indien u nood heeft aan iemand die u tijdens de verkoop of verhuur van uw onroerend goed kan assisteren!

Wie weet tot gauw!

Volg alvast onze blog!

Met vriendelijke groeten,

Isabel

BIV-nummer:     505996