Voskapelstraat 7, 3080 Tervuren

Wij bieden een ruime en lichtrijke villa te koop aan (netto bewoonbare oppervlakte ca. 220 m² + benedenverdieping van ca. 125 m²!), welke u meteen een gevoel van huislijkheid en geborgenheid geeft. Exclusief en rustig gelegen, in een straat waarin nagenoeg geen verkeer komt, doch, op wandelafstand van de bushalte (o.a. met rechtstreekse bus naar Zaventem vlieghaven, Leuven, etc…) en binnendoor ben je zo in het centrum van Sterrebeek, alsook ben je zo in Tervuren. Apotheek, bakker, school, allemaal binnen handbereik.

De woning werd met zorg gebouwd in 1989 en werd steeds goed onderhouden. De aangelegde en goed onderhouden tuin rondomrond is een heerlijkheid! Ook een tuinhuisje is aanwezig!

De woning bestaat uit: ruime inkomhal met aparte wc, vestiaire, bureau met rustgevend zicht op de velden, zeer ruime en goed ontworpen leefruimte met zithoek, ruime en exclusief ingerichte keuken (magnifieke Lacanche oven/gasvuur, alsook koelkast/diepvries Gaggenau, ingebouwde koffiezet,… blijven staan) met ontbijthoek omgeven door mooie glaspartijen. De natuur wordt overal binnengehaald.

De tuin is ingericht met een aangename overdekte en esthetisch zithoek, vijvertje met kabbelend water, bloemen en mooie planten.

Boven treffen we 4 kamers, waarvan 1 grote kamer met romantisch terras en onmiddellijke toegang tot de grote badkamer met ligbad en douche, ruime overloop met aparte wc, twee slaapkamers, aparte douchekamer en strijkkamer/logeerkamer met ingebouwde kasten.

De benedenverdieping (ca. 125 m²) bestaat uit twee zeer ruime garages, en verder een nagenoeg volwaardige benedenverdieping, met gastenkamer, douchekamer, wasruimte en veel stockageruimte (met o.a. een wijnkelder). Ruime oprit voor de woning. Perfecte plaats tot uitoefening vrij beroep! Aparte ingang voor klanten!

De woning is voorzien van automatische zonnetenten, alarm, digitale sectionaalpoorten, waterverzachter, en herbergt vele, praktische ingebouwde kasten. Kortom, ingericht met liefde en smaak.

Vrij bij akte.

Enig in haar soort. Kom een bezoekje brengen en u bent verkocht!

Bezoeken op afspraak (0474 72 64 12). Gelieve de eigenaars niet te storen.

€ 795.000,00

Breng een bod uit
Maak een afspraak

Status: Verkocht
Type: Villa
Provincie: Vlaams-Brabant
Aantal garageplaatsen: 2
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 1
Aantal vrije gevels: 4
Oppervlakte perceel (m²): 573
Bewoonbare oppervlakte (m²): 350
Bouwjaar: 1989
Energieverbruik (kWh/m²): 257
Niet-geïndexeerd KI: 4700
Badkamer: Ja
Beschikbaarheid van het goed: Bij akte
Bezwaard met een erfdienstbaarheid: Nee
Bijzondere voorwaarden opgenomen in aankoopakte: Nee
Bodemattest beschikbaar: Ja
Bouwvergunning afgeleverd: Ja
Energieprestatiecertificaat beschikbaar?: Ja
Dubbele beglazing: Ja
Goed gebouwd binnen de rooilijn: Nee
Is het goed verhuurd?: Nee
Keuken: Volledig geïnstalleerd
Keuring elektriciteit beschikbaar: Ja
Lift: Nee
Ligging: In villawijk

Mazouttank aanwezig: Nee
Onbewoonbaar of leegstaand verklaard: Nee
Sanitaire voorzieningen: Volledig geïnstalleerd
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tuin aanwezig: Ja
Tuin ligging: Zuid
Verkavelingsvergunning: Nee
Verwarming: Centrale verwarming (aardgas)
Werden er na de bouwvergunning nog niet vergunde bijgebouwen (zwembad, veranda) geplaatst?: Nee
Rust een stedenbouwkundig misdrijf op: Nee
Dak geïsoleerd: Ja
Recht van voorverkoop: Nee
Watertoets: Geen risico
Postinterventiedossier: Nee

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: