Lenneke Marelaan 38, bus 112, 1932 Zaventem

Wij bieden op de grens KRAAINEM/SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE een op te frissen appartement te koop aan met twee slaapkamers, kelder en mogelijkheid tot aankoop van een garagebox (25.000 euro).

Op wandelafstand van UCL, W-shopping, grote kantoorgebouwen, winkels, etc…

Eerste aankoop = 3% registratierechten!

Het appartement bestaat uit een privatieve inkomhal (ca. 3 m²) (nota: gemeenschappelijke hal is voor slechts twee appartementen!), aangename leefruimte (ca. 26 m²) met veel lichtinval en toegang tot het balkon, keuken (ca. 8 m²), eveneens toegang biedend tot het balkon met prachtige open zichten. In de nachthal treffen we een aparte wc (ca. 2 m²), badkamer met lavabo en ligbad (ca. 4,5 m²), kamer 1 met ingebouwde kasten (ca. 14,5 m²) met eveneens prachtige vergezichten en kamer 2 (ca. 10 m²).

Er is tevens een privatieve kelder inbegrepen. In het gebouw bevinden zich ook een gemeenschappelijke fietsenstalling, een gemeenschappelijke afvalkelder en een wasserette.

Degelijk onderhoud doorheen heel het gebouw!

Het appartement is in goede staat, doch vraagt wel om terug “à gout du jour” te worden opgefrist.

Bezoeken op afspraak, bij voorkeur op vrijdagavonden tussen 17u en 18u30.

Gemeenschappelijke lasten (inclusief provisie voor verwarming): in aanvraag.

€ 225.000,00

Breng een bod uit
Maak een afspraak

Status: Verkocht
Type: Appartement
Provincie: Vlaams-Brabant

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: