Leuvensesteenweg 53, 3080 Tervuren

Wij bieden een unieke opportuniteit aan! DESIGNHUIS! Een supermooi gerenoveerde (arch. Jan Cloetens (Arcero)) gelijkvloerse woning, op een mooi stuk grond, m.n. een ca. 10 are zuidgericht perceel. Deze villa is vlakbij het mooie park van Tervuren gelegen, alsook in de nabijheid van het openbaar vervoer (bussen richting Leuven en Brussel (Metro Kraainem en Stokkel), op wandelafstand (10 minuten) van de tram 44)) en vlakbij de grote Carrefour, apotheker, BSB, Steiner school, etc…

De woning werd volledig gerenoveerd in 2008 met oog voor detail! Gebruik van zeer mooie materialen (keuken van PoggenPhol, op maat gemaakte dressing en inbouwkasten in de hal). Het perceel wordt afgebakend door een automatische poort en de volledige tuin werd aangelegd.

De woning bestaat uit:

inkomhal en hal (ca. 14 m²) met op de vloer massief parket, voorzien van inbouwkasten en inbouwspots, apart wc,  leefruimte (ca. 37 m²), voorzien van massief parket, open haard, design radiatoren, inbouwspots en met toegang tot het terras (ca. 55 m²) en zuid-gerichte tuin,  prachtige designkeuken (ca. 15 m²) met op de vloer ook hier massief parket, voorzien van alle toestellen, badkamer (ca. 8 m²) met douchecabine en ligbad, nachthal (ca. 4,5 m²), APARTE dressing (ca. 6 m²), wasruimte (ca. 4 m²) met toegang tot kelder (ca. 11 m²), en twee slaapkamers (ca. 13 m² en ca. 10 m²). Vakantiegevoel in eigen huis, winter en zomer!

Het huis is ook perfect geschikt voor oudere personen en eventueel ook voor een rolstoelgebruiker (gezien het open space karakter).

De woning is instapklaar (ev. wat opfrissingswerken na uitgang huurders) en is voorzien van een alarm, geïsoleerd dak (na opmaak EPC), waterverzachter, overal massief parket, inbouwspots, designradiatoren, etc…

Bezoeken op afspraak. Bij voorkeur – teneinde de huidige huurders wat te ontlasten – woensdagavonden tussen 17u en 19u. STEEDS OP AFSPRAAK! GEEN PERMANENTIES!

€ 585.000,00

Breng een bod uit
Maak een afspraak

Status: Te koop
Type: Villa
Provincie: Vlaams-Brabant
Aantal slaapkamers: 2
Aantal verdiepingen: 1
Aantal vrije gevels: 4
Oppervlakte perceel (m²): 985
Bewoonbare oppervlakte (m²): 120
Bouwjaar: 1968
Energieverbruik (kWh/m²): 262
Niet-geïndexeerd KI: 1717
Badkamer: Ja
Beschikbaarheid van het goed: Af te spreken datum
Bezwaard met een erfdienstbaarheid: Nee
Bijzondere voorwaarden opgenomen in aankoopakte: Nee
Bodemattest beschikbaar: Ja
Bouwvergunning afgeleverd: Ja
Energieprestatiecertificaat beschikbaar?: Ja
Dubbele beglazing: Ja
Goed gebouwd binnen de rooilijn: Nee
Is het goed verhuurd?: Ja
Keuken: Volledig geïnstalleerd
Keuring elektriciteit beschikbaar: Ja
Lift: Nee
Ligging: In villawijk

Mazouttank aanwezig: Nee
Onbewoonbaar of leegstaand verklaard: Nee
Sanitaire voorzieningen: Volledig geïnstalleerd
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tuin aanwezig: Ja
Tuin ligging: Zuid
Verkavelingsvergunning: Geen opgave
Verwarming: Centrale verwarming (aardgas)
Werden er na de bouwvergunning nog niet vergunde bijgebouwen (zwembad, veranda) geplaatst?: Nee
Rust een stedenbouwkundig misdrijf op: Nee
Dak geïsoleerd: Ja
Recht van voorverkoop: Nee
Watertoets: Geen risico
Notaris aangesteld door verkoper: Notaris Jadoul
Postinterventiedossier: Ja

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: