Dorpsstraat, Bertem

Wij bieden in het centrum van Leefdaal een unieke opportuniteit aan! Woning op een perceel van 4a91ca. Indien men voor afbraak opteert, kan men genieten van de tijdelijke gunstmaatregel: afbraak, herbouw aan 6% BTW (onder voorwaarden). Na overleg met de gemeente wordt best het adres genomen op de Eksterenberg. 3 autostaanplaatsen (mag openlucht) op eigen terrein. Zuid-geörienteerde tuin. Grijp je kans! Nieuwbouw aan 6% BTW! De huidige bewoner behoudt het recht van bewoning tot einde december 2021 (dit geeft de koper de tijd voor de aanvraag van de bouwvergunning!).
De renders geven een goed idee van de mogelijkheden. Deze renders zijn afgetoetst met de gemeente waarop een principe-akkoord werd gegeven, doch, hebben geen bindend karakter. Deze renders werden uitgewerkt met als doel ca. 200 m² bewoonbare oppervlakte te creëren, teneinde het 6% BTW tarief te kunnen genieten (onder voorwaarden). UITERAARD ONDER VOORWAARDE VAN AANVRAAG EN VEKRIJGING STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNING! De vraagprijs betreft de prijs voor de huidige af te breken woning en het terrein. Offerte afbraak en schoring buur voorhanden.

 

€ 200.000,00

Breng een bod uit
Maak een afspraak

Status: Te koop
Type: Bouwgrond
Provincie: Vlaams-Brabant

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: