Dorpsstraat 10D, 1910 Kampenhout

Wij bieden in het hartje van Kampenhout een perfect gelegen kantoorruimte te koop aan. Deze is ideaal voor bv. een boekhouder, een immokantoor, een kapperszaak, een bloemenzaak, een pralinenzaak, een dienstverlener welke ruimte én zichtbaarheid nodig heeft om de zaken te boosten, etc…

Momenteel verhuurd aan een kapper.

Dus zowel prima dienstdoende als eigendom om zelf te gebruiken, of als investeringsgoed! In vastgoed zijn er drie belangrijke eigenschappen, m.n. ligging, ligging, ligging!

De commerciele ruimte zelf omvat de ruimte, alsook een aparte wc en nagenoeg (enkel passage geven aan kuisvrouw, ter opname van meters en onderhoud waterverzachter) privatieve gang naar de kelder toe en een zeer ruime kelder.

Te bezoeken op afspraak 0474 72 64 12.

€ 175.000,00

Breng een bod uit
Maak een afspraak

Status: Verkocht
Type: Winkelruimte
Provincie: Vlaams-Brabant

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: