NACHTEGALENLAAN 29, 3080 MOORSEL

Superschattige woning op mooi perceel grond, op zuiden!

Hebt u altijd al gehouden van de rust en bijzondere sfeer welke huisjes uitstralen die gelegen zijn in een begijnhof. Compact, gezellig, écht…
Wel, we bieden zo’n woning te koop aan, gelegen op een mooi stuk grond van 5 are 10 ca, zuidgeoriënteerd. De woning zelf bestaat uit: inkomhal met traphal en aparte wc, keuken met eetplaats en zithoek, toegang tot terras en zuidgeoriënteerde tuin. Op de eerste verdieping treffen we een badkamer met ligbad, twee kamers en een extra bureauruimte. Ruime garage onder de woning.
Verwacht u aan een compact huisje welke vraagt om een interne renovatie naar eigen smaak. De afstand van de zijgevel tot de perceelsgrens bedraagt momenteel ongeveer 8,65 meter. Men moet 3 meter van deze grens blijven met een mogelijk uitbouw, hetgeen een extra uitbouw van ca. 5,65 meter mogelijk maakt met een diepte van maximaal 15 meter op begane grond. Concrete (uitbreidings-)plannen steeds af te toetsen met de gemeente. Centrale verwarming op gas (CV-ketel 2018) en nagenoeg overal reeds dubbele beglazing. Bezoek op afspraak via Isabel 0474 72 64 12.

€ 425.000,00

Breng een bod uit
Maak een afspraak

Status: Verkocht
Type: Eéngezinswoning
Provincie: Vlaams-Brabant

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: