KRIEKELAARSTRAAT 1, 1910 KAMPENHOUT

Wij bieden een prachtig “project” te koop aan, met tal van mogelijkheden!

Totale grondoppervlakte meer dan 1,5 hectare!

Enerzijds bestaat dit geheel uit een ruime en karaktervolle villa, welke een schat aan mogelijkheden biedt. Deze woning was een voormalige dokterswoning en heeft 10 kinderen gehuisvest! De ruime villa loopt bijgevolg over van plaats… 10 slaapkamers, 3 badkamers, een aparte entiteit van +/- 100 m² met kantoren/praktijkruimtes met eigen ingang, een dubbele garage, een ruime fietsenstalling mét extra garage, paardenstallen, vijvertje, etc…  De villa is volledig te renoveren en kan worden omgetoverd tot
jouw ideale woon- en/of werkruimte. Of je nu droomt van een gezellige B&B, een ruim kantoor, of gewoon een comfortabele
familiewoning, hier is veel mogelijk. Ook opdelen in verschillende appartementen behoort zeer vermoedelijk tot de mogelijkheden!
Daarnaast zijn er twee achterliggende 2 weides bij inbegrepen én een ruime stuk bouwland met, voor mensen met een creatief oog, tal van mogelijkheden!

Dergelijke entiteiten worden zeldzamer en zeldzamer!

Vlakbij openbaar vervoer, met goede verbindingen naar Leuven, Mechelen, Brussel,…

Verder, al hetgeen er nodig is om aangenaam te leven, op wandelafstand (school, bibliotheek, bakker, winkel, etc…).

Zeker een bezoekje waard!

Bezoeken op afspraak!

€ 1.500.000,00

Breng een bod uit
Maak een afspraak

Status: Te koop
Type: Opbrengsteigendom
Provincie: Vlaams-Brabant

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: