Auguste Reyerslaan, 1030 Schaarbeek

VERHUURD!!!

 

Wij bieden een ruime woning te huur aan op een toplocatie. Netto bewoonbare oppervlakte van maar liefst 260 m² + kelder met garage en autostaanplaats buiten.

Gelegen recht tegenover de VRT-toren, vlakbij alles! Openbaar vervoer, winkels, centrum Brussel, parken, cafés en restaurants.

De woning bestaat uit:

Ruime kelderverdieping (bruikbare oppervlakte ca. 95 m²): Garage en een externe autostaanplaats, ruime kelders (stookplaats, wijnkelder, provisiekelder & wasplaats), doorgang naar tuin.

Mooie en ruime tuin.

Gelijkvloers (bewoonbare oppervlakte ca. 95 m²): Inkomhal met vestiaire en WC-lokaal, traphal, salon en eetplaats met authentiek en prachtig parket, ontbijtruimte, keuken, WC. Toegang naar terras en tuin.

Eerste verdieping (bewoonbare oppervlakte ca. 85 m²): 2 slaapkamers aan de straatkant met dressing, slaapkamer aan de tuinkant, overloop, badkamer, WC.

Tweede verdieping (bewoonbare oppervlakte ca. 85 m²): 2 slaapkamers aan de straatkant, slaapkamer aan de tuinkant, overloop, douchekamer & WC.

Onmiddellijk beschikbaar.

Afspraken via 0478 28 44 67.

 

€ 222.222.222,00

Status: Te huur
Type: Eéngezinswoning
Provincie: Brussel

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is. Het afficheren van de vraagprijs is enkel een uitnodiging tot onderhandelen. De verkoper is dus niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs.

Delen op Social Media: