Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Eéngezinswoning, gelegen te Kapellestraat 101, 3080 Tervuren.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

In het centrum van het prachtige Tervuren, bieden we een ideale starterswoning te koop aan! Met een bewoonbare oppervlakte van ca. 160 m².
De tuin is zuid-georiënteerd en het perceel is 1 are 45 ca.
Op wandelafstand van alle nodige faciliteiten (winkels, scholen, cultureel centrum, park, zoniënwoud, etc…) en dichtbij de tramhalte (tram 44) met tram richting Brussel.
Pvc ramen, dubbele beglazing, met rolluiken (deels elektrisch, deels manueel).
Energiezuinig en conform electriciteitsattest!
De woning bestaat uit, op het gelijkvloers  (netto: ca. 72 m²):
Inkomhal (ca. 4,25m²); kamer/bureau straatkant (ca. 15 m²); leefruimte met ontbijthoek en open keuken (ca. 45 m²); aanbouw badkamer met wc/wasruimte (ca. 8 m²). Aangenaam aangelegde tuin met terras en tuinberging (diepte tuin: 12,68m).
Kelder (netto 15 m² + traphal)
Waterverzachter, cv condensatie op gas.
Op de 1ste verdieping (netto: ca 40 m²)
Ruime slaapkamer (ca. 20 m²); badkamer met dubbele lavabo, wc en ligbad (ca. 9,5 m²); traphal met ingebouwde kasten (ca. 7,35 m²) en de traphal zelf.
Op de 2de verdieping (netto: ca 40 m²)
Twee kamers (ca. 17,5 m² en 18 m²).
Zolder met trapladder.
Correcte prijs!
Te bezoeken op afspraak, bij voorkeur woensdagnamiddagen. Eerste bezoekdag woensdag 2 november. STEEDS OP AFSPRAAK 0474 72 64 12.

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende