Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Appartement, gelegen te Alsembergsesteenweg 602, bus 3, 1180 Ukkel.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden, op wandelafstand van het centrum van Ukkel, een mooi 2-kamerappartement te koop aan op de 4de verdieping van de mooie residentie ‘Flandre’.

Open zichten.

Het appartement bestaat uit:

Gemeenschappelijke inkomhal bij het verlaten van de lift, gevolgd door een privatieve inkomhal (ca. 8 m²) met van daaruit toegang tot een vestiairekast, aparte wc (ca. 1 m²), douchekamer (ca. 4 m²), ruime leefruimte (ca. 30 m²) met mooi balkon (ca. 8 m²), logeerkamer (ca. 10 m²), slaapkamer (ca. 16 m²), keuken (ca. 9 m²) met balkon met open zicht. Centrale verwarming op gas. Kelder (ca. 3 m²).

Goede algemene staat. Lichte opfrissingswerken noodzakelijk.

Vrij vanaf  april 2023. BEZOEKEN OP AFSPRAAK!

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende