Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Eéngezinswoning, gelegen te Hasseltvoetweg 7, 1910 Kampenhout.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Zelden bieden wij zulke idyllisch gelegen woning te koop aan. De woning en bijhorende garage van ca. 20 m² zijn gelegen in natuurgebied, doch, werden vergund in 1958. Alles is dus in orde qua domicilie en stedenbouw. Het is een compacte woning ideaal voor één persoon of een koppel, op zoek naar rust en eenvoud. De woning bestaat uit een inkomhal, een berging/wasruimte, een leefruimte, keuken, kamer met aansluitende badkamer. Groot en aangenaam zuid-georiënteerd terras. Je lijkt steeds op vakantie, doch, alles is dichtbij! De woning vraagt om een grondige renovatie. Eerste bezoekdag zaterdag 16 april, vanaf 14u. STEEDS OP AFSPRAAK! bieden via code-x.be.

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende