Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Eéngezinswoning, gelegen te Stroobantsstraat 39, 3040 Huldenberg.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden een degelijke eengezinswoning te koop aan met zeer mooie tuin en authentieke serre (subsidies te verkrijgen ter renovatie!).

Op een perceel van ca. 19 are! Op ca. 1 km van het centrum van Huldenberg met alle nodige faciliteiten (school, openbaar vervoer, winkels restaurants, cultureel centrum, etc…). Op wandelafstand van de iconische smeysberg!

De woning bestaat uit:

Op het gelijkvloers:

Inkomhal (ca. 4,5 m²) met trap (ca. 6,5 m²), met toegang tot de kelder (ca. 22 m², waarin de verwarmingsruimte zich bevindt), niet-ingerichte badkamer (ca. 6,5 m²) met wc, leefruimte (ca. 35 m²) en keuken (ca. 12 m²) met zicht op de tuin. Ruime garage (ca. 32 m²).

Op de eerste verdieping:

Overloop (ca. 6,5 m²) en drie slaapkamers (ca. 16 m², 14 m² en 6,5 m²).

Tweede verdieping:

Vast trap naar een niet-ingerichte zolder (ca. 38 m²).

Verwarming op mazout. Conformiteitsattest voorhanden.

Te bezoeken op afspraak.

Renovatiesubsidies voorhanden. Informeer u!

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende