Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Appartement, gelegen te Koningsstraat, 1210 Brussel.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Prachtige, uniek en kunstig ingericht triplex appartement met verbluffend zicht over Brussel. Supergunstig gelegen tussen de Kruidtuin en de St Mariakerk in de Koningsstraat. Openbaar vervoer aan de voordeur. Op wandelafstand van de grote markt van Brussel. Bijkomend wordt men door aankoop van dit appartement mede-eigenaar (2/5de) van een stuk bouwgrond aan de Poststraat!

Kleine mede-eigendom met slechts 2 entiteiten.

Via een prachtige gemeenschappelijke inkomhal, komen we op de tweede verdieping in het bij deze verkochte appartement. Het appartement bestaat uit:

Niveau 1 (2de verdieping):

Op deze verdieping treffen we een volledig ingerichte studio (ca. 35 m²) langs de straatzijde en een ruime slaapkamer met ingebouwde kasten (ca. 35 m²) aan de tuinzijde.

Via een mooie open traphal komen we op het tweede niveau.

Niveau 2 (3de verdieping):

Toegang tot de tussenverdieping met sanitaire ruimte en badkamer, alsook een bergingsruimte.

Verder treffen we hier een atelier/bureau met een aangename zithoek (ca. 35 m²) en een grote slaapkamer (ca. 35 m²) met open zicht op de stad.

Op de overloop bevindt zich ook de trap die ons naar het tweede niveau leidt.

Niveau 3 (4de verdieping):

Het penthousegedeelte met een open leefruimte (ca. 40 m²) en zonnige terras (ca. 7 m²) met open zicht over de stad (180°).

De opgehangen keuken (ca. 16 m²) bevindt zich tussen het atelier en de penthouse.

Het zeer ruime appartement is ontworpen in de geest van de jaren ‘68 met veel natuurlijk licht en materialen.

Belangrijke pluspunten: het openbaar vervoer (directe bus naar Zaventem, de Metrolijn en het Noordstation op loopafstand); de nabijheid van twee bijzondere parken (Warande park en de magnifieke Kruidtuin); het uitzonderlijke uitzicht over de stad (zowel vanuit te kamers als op het terras). De Brusselse grote markt op 15min.wandelen en alle faciliteiten van een stadscentrum.

Bezoeken op afspraak.

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende