Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Eéngezinswoning, gelegen te Pachthofdreef 48B, 1970 Wezembeek-Oppem.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Ruime woning, perfect gelegen, nabij het centrum van Wezembeek-Oppem, op een boogscheut van de Duitse school, winkels, goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer, etc…

Bouwjaar 1990. Oppervlakte perceel: ca. 2 are en 5 ca. Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: 2521 euro.

De woning bestaat uit:

Op het gelijkvloers: een inkomhal/traphal (ca. 7,3 m²) met aparte wc (ca. 1,8 m²), ruime garage (ca. 30 m²) en wasruimte (ca. 6 m²). Tevens autostaanplaats voor de deur.

Op de eerste verdieping: ruime, lichtrijke leefruimte (ca. 40 m²) met aparte keuken (ca. 6 m²) en traphal (ca. 4 m²). Toegang tot terras/balkon om naar de tuin te gaan.

Op de tweede verdieping: ruime grote kamer (ca. 20 m²), badkamer met ligbad (ca. 6 m²), tweede kamer (ca. 10,5 m²), aparte wc, aparte doucheruimte en traphal (ca. 4 m²).

Op de derde verdieping: ruime kamer (ca. 19 m²) en dressing (ca. 7 m²) en bergruimte onder dak.

Te bezoeken op afspraak, elke vrijdag tussen 16u en 19u. STEEDS OP AFSPRAAK. GEEN PERMANENTIES!

Momenteel verhuurd. Vrij van gebruik midden februari 2022.

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende