Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Eéngezinswoning, gelegen te Aaigemstraat 88, 9000 Gent.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Te koop, ruime gezinswoning – NIEUWBOUW – met kelder, casco afgewerkt (zodat koper nog vrije keuze heeft in afwerkingsmaterialen), met tuin, 3 slaapkamers en ruime zolder (eventueel in te richten als aparte studio).

Bewoonbare oppervlakte ca. 204 m², kelder ca. 28 m² en  tuin ca. 53 m².

Gelegen in een rustige wijk, tussen station Gent Sint-Pieters en de groenpool Blaarmeersen. Op wandelafstand van station, fietsafstand van het centrum van Gent, buitenring R4 en E40 vlot bereikbaar. Nabijheid van scholen, buurtwinkels, sport- en recreatiefaciliteiten. Mobiscore 9,6/10!

De woning maakt deel uit van een tweelingwoonst, waarbij deze woning verkocht wordt en de andere woning in eigendom van de verkopers blijft.

Gebouwd volgens de laatste normen van warmte- en geluidsisolatie en ventilatie. De benedenverdieping en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming, de verwarmingsbron is vrij te bepalen door de koper: gas (condensatieketel) of warmtepomp (beide technieken zijn mogelijk).

Indeling:

 • Kelder: vrije hoogte 2m10
 • Gelijkvloers: inkom met gang, toilet, keuken, woonkamer en tuin met terras.
 • 1ste verdieping: badkamer, toilet, ruime slaapkamer, ruimte voor wasmachine en droogkast.
 • 2de verdieping: 2 ruime slaapkamers met voorziening voor wastafel.
 • 3de verdieping: zolder met mogelijkheid voor extra douche en toilet.

Mooie ronde trap!

De uitvoering is casco: technieken zijn voorzien (elektriciteit, ventilatie, water, riolering, regenwaterput, septische put, domotica Niko home control). De verdere inrichting (vloerbekleding, keuken en badkamer(s)) zijn door de koper te kiezen. De verkopers zijn beschikbaar om in onderlinge overeenkomst het huis verder af te werken volgens de keuze van de koper van verwarming, materialen en smaken.

Verkoop onder registratierechten. Indien gewenst is verkoop onder BTW-stelsel bespreekbaar (21% BTW).

Bezoeken elke zaterdag tussen 14u en 16u en elke woensdag tussen 17u en 19u. STEEDS OP AFSPRAAK. GEEN PERMANENTIES!

  janee

  Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

  Vorige
  Volgende