Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Appartement, gelegen te Lenneke Marelaan 38, bus 112, 1932 Zaventem.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden op de grens KRAAINEM/SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE een op te frissen appartement te koop aan met twee slaapkamers, kelder en mogelijkheid tot aankoop van een garagebox (25.000 euro).

Op wandelafstand van UCL, W-shopping, grote kantoorgebouwen, winkels, etc…

Eerste aankoop = 3% registratierechten!

Het appartement bestaat uit een privatieve inkomhal (ca. 3 m²) (nota: gemeenschappelijke hal is voor slechts twee appartementen!), aangename leefruimte (ca. 26 m²) met veel lichtinval en toegang tot het balkon, keuken (ca. 8 m²), eveneens toegang biedend tot het balkon met prachtige open zichten. In de nachthal treffen we een aparte wc (ca. 2 m²), badkamer met lavabo en ligbad (ca. 4,5 m²), kamer 1 met ingebouwde kasten (ca. 14,5 m²) met eveneens prachtige vergezichten en kamer 2 (ca. 10 m²).

Er is tevens een privatieve kelder inbegrepen. In het gebouw bevinden zich ook een gemeenschappelijke fietsenstalling, een gemeenschappelijke afvalkelder en een wasserette.

Degelijk onderhoud doorheen heel het gebouw!

Het appartement is in goede staat, doch vraagt wel om terug “à gout du jour” te worden opgefrist.

Bezoeken op afspraak, bij voorkeur op vrijdagavonden tussen 17u en 18u30.

Gemeenschappelijke lasten (inclusief provisie voor verwarming): in aanvraag.

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende