Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Winkelruimte, gelegen te Dorpsstraat 10D, 1910 Kampenhout.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden in het hartje van Kampenhout een perfect gelegen kantoorruimte te koop aan. Deze is ideaal voor bv. een boekhouder, een immokantoor, een kapperszaak, een bloemenzaak, een pralinenzaak, een dienstverlener welke ruimte én zichtbaarheid nodig heeft om de zaken te boosten, etc…

Momenteel verhuurd aan een kapper.

Dus zowel prima dienstdoende als eigendom om zelf te gebruiken, of als investeringsgoed! In vastgoed zijn er drie belangrijke eigenschappen, m.n. ligging, ligging, ligging!

De commerciele ruimte zelf omvat de ruimte, alsook een aparte wc en nagenoeg (enkel passage geven aan kuisvrouw, ter opname van meters en onderhoud waterverzachter) privatieve gang naar de kelder toe en een zeer ruime kelder.

Te bezoeken op afspraak 0474 72 64 12.

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende