Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Villa, gelegen te Leuvensesteenweg 53, 3080 Tervuren.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden een unieke opportuniteit aan! DESIGNHUIS! Een supermooi gerenoveerde (arch. Jan Cloetens (Arcero)) gelijkvloerse woning, op een mooi stuk grond, m.n. een ca. 10 are zuidgericht perceel. Deze villa is vlakbij het mooie park van Tervuren gelegen, alsook in de nabijheid van het openbaar vervoer (bussen richting Leuven en Brussel (Metro Kraainem en Stokkel), op wandelafstand (10 minuten) van de tram 44)) en vlakbij de grote Carrefour, apotheker, BSB, Steiner school, etc…

De woning werd volledig gerenoveerd in 2008 met oog voor detail! Gebruik van zeer mooie materialen (keuken van PoggenPhol, op maat gemaakte dressing en inbouwkasten in de hal). Het perceel wordt afgebakend door een automatische poort en de volledige tuin werd aangelegd.

De woning bestaat uit:

inkomhal en hal (ca. 14 m²) met op de vloer massief parket, voorzien van inbouwkasten en inbouwspots, apart wc,  leefruimte (ca. 37 m²), voorzien van massief parket, open haard, design radiatoren, inbouwspots en met toegang tot het terras (ca. 55 m²) en zuid-gerichte tuin,  prachtige designkeuken (ca. 15 m²) met op de vloer ook hier massief parket, voorzien van alle toestellen, badkamer (ca. 8 m²) met douchecabine en ligbad, nachthal (ca. 4,5 m²), APARTE dressing (ca. 6 m²), wasruimte (ca. 4 m²) met toegang tot kelder (ca. 11 m²), en twee slaapkamers (ca. 13 m² en ca. 10 m²). Vakantiegevoel in eigen huis, winter en zomer!

Het huis is ook perfect geschikt voor oudere personen en eventueel ook voor een rolstoelgebruiker (gezien het open space karakter).

De woning is instapklaar (ev. wat opfrissingswerken na uitgang huurders) en is voorzien van een alarm, geïsoleerd dak (na opmaak EPC), waterverzachter, overal massief parket, inbouwspots, designradiatoren, etc…

Bezoeken op afspraak. Bij voorkeur – teneinde de huidige huurders wat te ontlasten – woensdagavonden tussen 17u en 19u. STEEDS OP AFSPRAAK! GEEN PERMANENTIES!

    janee
    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.
    Vorige
    Volgende