Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Villa, gelegen te Edelweisslaan 27, 3080 Tervuren.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

VERKOCHT!!

Wij bieden een zeer goed gelegen woning te koop aan. In een rustige buurt, in een oase van groen (bos achteraan is beschermd natuurgebied), doch, toch dichtbij alles wat je hartje begeert! Zowel Brussel als Leuven zijn met de fiets te behappen! Openbaar vervoer op een boogscheut. Vlakbij de British school, centrum Tervuren, en op wandelafstand van centrum Vossem. De zeer goed onderhouden villa bestaat uit een oprit, een aangename entrée, een inkomhal met gastenwc, een ruime living met toegankelijke keuken en onmiddellijke toegang tot een superterras. Een tuin met wat relief en een oninneembaar zicht op het mooie Moorselbos. 3 kamers, een berging en toegang tot een ruime garage en badkamer.

Op het verdiep treffen we een ingerichte ruimte met aparte badkamer, alsook nog een zolderruimte

Vrij vanaf 1 januari 2022.

Gunstige EPC-waarde!
Buiten treffen we nog een leuk tuinhuis en tal van bergingsmogelijkheden.

Bezoeken op afspraak, vanaf aanstaande zaterdag, 16u.

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende