Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Appartement, gelegen te Brusselsesteenweg 40, bus 3.01, 3000 Leuven.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden een super goed gelegen, lichtrijk en energiezuinig appartement te koop aan (netto bewoonbare oppervlakte van ca. 85 m² + terrassen), inclusief twee afgesloten autostaanplaatsen en grote gemeenschappelijke tuin. Op een boogscheut van UZ Gasthuisberg, centrum Leuven, oprit autostrade en belangrijke invalswegen,…

Het appartement bestaat uit een inkomhal, een ruime leefruimte met open, ingerichte keuken (ca. 35 m²), een terras aan de straatkant, een vestiaire, berging met individuele verwarmingsketel, aparte wc, twee ruime kamers (ca. 13 m² en ca. 12,5 m²), elk met terras en badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Overal massief parket. Terrassen: blauwe steen.

Ruime en droge kelder.

Bouwjaar 2006.

Grote gemeenschappelijke tuin.

Alle meters zijn individueel.

Vrij bij akte.

Gemeenschappelijke lasten: 108 euro/maand.

Bezoeken op afspraak, mits strikte naleving van de COVID-maatregelen (t.t.z. mondmasker, maximaal 2 personen tegelijkertijd, tijdens het bezoek worden alle ramen opengezet, etc…).

 

 

    janee
    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.
    Vorige
    Volgende