Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Villa, gelegen te Kasteellaan 52, 1910 Kampenhout.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden een instapklare (behoudens eventueel een nieuwe laag verf binnenin) woning te koop aan, gelegen in het groene en residentiële “Ter Bronnen” in Kampenhout.

Op wandelafstand van een basisschool, en op een boogscheut van het centrum van Kampenhout (restaurants, fitness, wellness, etc…). Op vijf minuten rijden van Kampenhout-sas waar alle nodige winkels te vinden zijn.

De woning bestaat uit, op het gelijkvloers, een inkomhal (ca. 7 m²) met aparte wc, een ruim bureau (ca. 8 m²), leefruimte  met eetkamer (parket) (ca. 33 m²) met tweemaal dubbele deur naar het zuid-georiënteerd terras, open en ingerichte keuken (ca. 16 m²) (Dovy-keuken), ruime garage (geïsoleerd) met aansluitingen voor de wasmachine en aanwezigheid van een waterverzachter.

Op de eerste verdieping treffen we een overloop (ca. 6 m²), badkamer met ligbad en dubbele lavabo (ca. 6 m²), 3 slaapkamers (ca. 20 m², volledig voorzien van zeer functionele inbouwkasten; ca. 10 m² en ca. 8 m²).

Zuid-georiënteerde tuin met terras en tuinberging. Achteraan is de tuin zelf volledig vrij van bomen.

Neutralisatieattest stookolietank voorhanden. Conform electriciteitsattest.

Aanwezigheid van een oprit waar makkelijk twee auto’s geparkeerd kunnen worden.

Bezoeken op afspraak. Vrij bij akte.

Breng uw bod uit via onze biedingsmodule!

    janee
    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.
    Vorige
    Volgende