Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Eéngezinswoning, gelegen te Dorpsveld 19, 1910 Kampenhout.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden in het hartje van Berg (Kampenhout) een uniek gelegen woning te koop aan. Gelegen in een doodlopend straatje, vlakbij de kerk van Berg. Op wandelafstand van de school van Berg (basisschool), openbaar vervoer, en vlakbij Kampenhout Sas waar alles te vinden is qua winkels. Perceelsgrootte volgens meting: 5 are 94 ca.

Goede verbindingen naar Leuven en Brussel.

De woning is een energiezuinige houtskeletbouw van het jaar 2010 en biedt een zee van ruimte. Ruime oprit en aangename zuid-west georiënteerde tuin. Praktische tuinberging aan de straatkant.

De woning bestaat uit:

Inkomhal/traphal met aparte wc, ruime leefruimte (maar liefst 65 m²!) (vloerverwarming) met open, ingerichte keuken (voorzien van degelijke keukentoestellen waaronder een stoomoven), practische bijkeuken met ingebouwde kasten en zijingang. Ruime terras met aangename tuin en afgeschermde hoek voor eventueel trampoline, chill-hoek, etc…

Op de eerste verdieping treffen we een ruime overloop (biedt eventueel plaats voor een extra bureauruimte of ruime kastenwand) ruime badkamer met twee lavabo’s en bad, douchekamer met wc en douche, 4 ruime kamers

Vaste trap naar de zolderverdieping, bestaande uit een aparte kamer, alsook een zeer mooie ingerichte ruimte (momenteel dienstdoende als bureau en extra slaapkamer).

Netto bewoonbare oppervlakte: ca. 240 m²!!

In algemene goede staat! Een extra likje verf en je maakt hiervan meteen jouw nieuwe thuis!

Zeker een bezoekje waard!

Bezoeken OP AFSPRAAK, elke dinsdagavond tussen 18u en 20u en zaterdagvoormiddag tussen 10u en 12u. Biedingen via CODE-X.BE.

 

 

 

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende