Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Opbrengsteigendom, gelegen te Gentsesteenweg 1112, 1082 Sint-Agatha-Berchem.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden op een zeer gunstige locatie een opbrengsteigendom te koop aan, bestaande 3 zeer aangename appartementen, oprit met twee autostaanplaatsen, ruime zij- en achtertuin, garage en kelders.

Vlakbij school, winkels, openbaar vervoer (bus en tram) en op wandelafstand van het mooie plein “Docteur Schweitzer”, hetgeen al te bieden heeft wat men nodig heeft!

Het goed bestaat uit:

Voortuin mét 2 autostaanplaatsen en privatief gemeenschappelijk toegangspad.

In de kelderverdieping: autogarage voor kleine wagen, tellers (apart voor elk appartement), 3 kelders en interne koer met trap naar de tuin (ca. 60 m² netto).

Op het gelijkvloers: zeer aangenaam appartement met drie slaapkamers (ca. 90 m²), bestaande uit: leefruimte, berging, keuken, veranda met toegang naar de tuin, 3 slaapkamers, badkamer, wc en tuin mét tuinberging (ca. 9 m²).

Op de eerste verdieping: appartement met 2 kamers (ca. 80 m²), bestaande uit: inkomhal, leefruimte met gesloten terras, keuken, berging, badkamer en 2 kamers met balkon.

Op de tweede verdieping (ca. 80 m²): appartement met 2 slaapkamers, bestaande uit: inkomhal, leefruimte met gesloten terras, keuken, berging, badkamer en 2 kamers.

Volledig en goed verhuurd (huurders reeds zeer lange tijd aanwezig) aan 2507 euro per maand.

Te bezoeken op afspraak, bij voorkeur op dinsdagen en vrijdagen tussen 17 u en 19u. STEEDS OP AFSPRAAK. GEEN PERMANENTIES.

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende