Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Eéngezinswoning, gelegen te Kraanstraat 91, Schepdaal.

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden een superdegelijke, stevig gebouwde woning te koop aan, welke nood heeft aan een nieuwe frisse wind teneinde alles terug à gout-du-jour te brengen (tenzij men van retro houdt!).

De woning bestaat uit:

Op het gelijkvloers: aangename inkomhal/traphal (ca. 10 m²) met toegang tot de kelder (ca. 23 m²), aangenaam salon (ca. 15 m²), eetkamer (ca. 16 m²), keuken (ca. 7 m²), veranda (ca. 17 m²) met wc, grote garage (ca. 31 m²) en superaangename tuin (totale perceelsoppervlakte 7 are 93 ca).

Op de eerste verdieping: overloop (ca. 2,5 m²), 3 aangename kamers (ca. 16,5 m², 13 m² en 7 m²), badkamer met ligbad (ca. 7 m²).

Vaste trap naar in te richten zolder (ca. 25 m²).

Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

Aanwezigheid van bovengrondse mazouttank.

Asbestinventaris aanwezig. Asbest vastgesteld.

Ben je op zoek naar een aangename gezinswoning, welke je nog naar je eigen hand wil kunnen zetten, grijp je kans!

Te bezoeken op afspraak, bij voorkeur op woensdagen tussen 16u en 18u en zaterdagen tussen 10u en 12. Steeds op afspraak! Geen permanenties!

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende