Ondergetekende, , geboren te , op , wonende te , met rijksregisternummer , verklaart hierbij een aankoopbod uit te brengen op het hierna beschreven onroerend goed:

Een Appartement, gelegen te Hinnisdaellaan 25, bus 1, 1150 Sint-Pieters-Woluwe (STOKKEL).

Hierna genoemd "het goed", omvattende

Wij bieden een toooop gelegen appartement te koop aan! Op twee stappen van Place Dumon. Voor de winkelgalerij hoef je de straat maar over. Aan de tram en metro ben je binnen de minuut.

Alles, maar dan ook echt alles op wandelafstand! Yogacentrum, schoonheidsinstituut, Le Pain Quotidien, Marcolini, restaurants, medische centra, noem maar op… alles binnen handbereik. 3x per week markt met verse producten!

Het appartement (ca. 90 m²) beschikt tevens over de énige garage in het gebouw én parkeerplaats voor de deur én een mooi en tof ingerichte tuin aan de achterzijde (ca. 60 m²) én topbalkon (ca. 8 m²) aan de straatzijde.

Het appartement bestaat uit inkomhal (ca. 5 m²) (veiligheidsdeur en practische inbouwkasten), een ruime leefruimte (ca. 30 m²) met zeer veel lichtinval van het balkon, een top-keuken (ca. 12 m²) (Poggenpohl, voorzien van MIELE-toestellen), bergruimte (ca. 2 m²), twee aangename slaapkamers (ca. 15 m² en ca. 10 m²) met toegang tot de supertuin (alle rust vind je hier) en mooie ingemaakte kasten, en badkamer (ca. 4 m²) met dubbele lavabo en ruime inloopdouche. Aparte wc (ca. 2 m²).

De garage (ca. 22 m²) is voorzien van een electrische poort, laadstation voor een electrische wagen en waterverzachter.

Alle luxe voorhanden: topkeuken van Poggenpohl, electrische laadpaal, alarm en camera’s. Overal massief parket en ingemaakte kasten, dubbele beglazing met electrische rolluiken aan de achterzijde, hetgeen een veilig gevoel geeft.

Nog enkel je bed en een zetel plaatsen en je bent top-geïnstalleerd!

Dit is écht een opportuniteit! NIET TWIJFELEN! Knokke-allure, maar dan op de meest fantastische locatie van Brussel!

Bovendien krijg je de kans de eigenares zelf te ontmoeten! Bezoeken op afspraak. Bij voorkeur op dinsdagavonden tussen 16u en 18u of vrijdagavond tussen 16u en 18u. STEEDS OP AFSPRAAK via het nummer 0474 72 64 12

    janee

    Ja Ik ben mij ervan bewust dat dit bod bindend is. De aanvaarding van dit bod door de verkopende partij brengt de koop tot stand. Mocht de kopende partij afhaken tussen het moment van ondertekening van onderhavig bod en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst, is de kopende partij een dossierkost van 250 euro (excl. BTW) verschuldigd aan Lege Artis Bvba ter vergoeding van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit onder voorbehoud van de beslissing en haar gevolgen die de verkopende partij zal nemen onder deze omstandigheden, m.n. bij een verbreking, door de kopende partij van onderhavig tegengetekend aankoopbod, voordat de verkoopsovereenkomst werd getekend.

    Vorige
    Volgende